Za najljepši i najsvečaniji dan u životu svakog mladog para - vjenčanje - planiramo, usklađujemo i kreiramo cvijeće do najsitnijih detalja, a važno je uskladiti sve ... pozivnice, vjenčani buket, haljinu, tortu, svečanu salu, dekoraciju auta, uređenja crkve, revera, zahvalnica, a upravo smo zato mi tu da Vam u tome pomognemo.

Svako je vjenčanje posebno i drugačije i priča neku svoju priču. Stoga nam se obratite da zajedno osmislimo Vašu priču, jer naš je posao ideje i želje pretvoriti u najljepšu i neponovljivu stvarnost. A uz našu kreativnu realizaciju i Vaše vjenčanje može izgledati baš kao prava bajka iz snova. Svim mladencima pristupamo individualno i u cjenovnom smislu i u smislu kreativnih rješenja samog cvjetnog dizajna Vašeg vjenčanja.

 

Viola cvjetni salon

Za najljepši i najsvečaniji dan u životu svakog mladog para - vjenčanje - planiramo, usklađujemo i kreiramo cvijeće do najsitnijih detalja.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”