Bavimo se izradom cvjetnih dekoracija i cvjetnim dizajnom za sve posebne prigode. Uživamo u istraživanju novih ideja i formi kombinacijama raznih materijala te se neprestano usavršavamo i učimo prateći svjetske trendove.


Za najljepši i najsvečaniji dan u životu svakog mladog para - vjenčanje - planiramo, usklađujemo i kreiramo cvijeće do najsitnijih detalja, a važno je uskladiti sve ... pozivnice, vjenčani buket, haljinu, tortu, svečanu salu, dekoraciju auta, uređenja crkve, revera, zahvalnica, a upravo smo zato mi tu da Vam u tome pomognemo.

Kreativnost, raznolikost, ljubav prema cvijeću i dizajnu rezultat su poslovnog uspjeha i širokog kruga zadovoljnih kupaca. Od 2012. godine ponosni smo vlasnici Certifikata za kvalitetan obrt, čime smo svrstani među 5% najkvalitetnijih tvrtki odnosno obrta u Hrvatskoj, te spadamo među obrte najveće kvalitete u našoj djelatnosti.

Posjetite nas i uvjerite se u našu kreativnost i kvalitetu!

KREATIVNI

INOVATIVNI

VIZUALNI

PRILAGODLJIVI

Profile Image

Sezonska ponuda

raznog cvijeća

Ovisno o godišnjoj sezoni potražite nas u našoj cvjećarnici i izaberite nešo lijepo.

Profile Image

Vrtići u bio posudama

Bio posude - ručno rađene

Sastav: vulkanski minerali - zeolit i perlit, treset, vezivo, boja.

Profile Image

Aranžiranje poklona

Za sve prigode

Besplatna dostava za cijelu županiju. Iznenadite svoje voljene dostavom cvijeća na kućnu adresu ili posao.

Viola cvjetni salon

Za najljepši i najsvečaniji dan u životu svakog mladog para - vjenčanje - planiramo, usklađujemo i kreiramo cvijeće do najsitnijih detalja.

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”